Nå er det på tide å begynne å tenke på sommer og livet i hagen

Det kan være vanskelig å se for seg en grønn plen og strålende sommersol når brøytekantene fortsatt er høye, men snart er det faktisk sommer og rom for å utfolde seg i hagen. Derfor kan det være smart å ta en titt på hva du trenger av hagestoler og tilbehør allerede nå.

Smarte møbler som er tilpasset behov ditt

Det er selvfølgelig de aller færreste som innreder hagen sin bare med tanke på design og det estetiske, derfor er det viktig å begynne med å tenke over hvilke behov du egentlig har. Når det gjelder hagestoler kan det for eksempel være mange ulike ønsker og behov som er relevante:

  • For noen vil det være viktig å ha stoler som er gode å sitte i til middag og fest. Kanskje har man mange venner og slektninger som ofte kommer på besøk?

  • For andre skal hagestolene hovedsakelig være et sted for avslapping. Da kan det passe bedre med lenestoler som man kan sovne i.

  • Dessuten er det selvfølgelig også mange som setter pris på å sole seg og nyte varmen. Da er en kombinasjonsstol som kan lenes godt tilbake et alternativ.

Det er selvfølgelig ikke noe i veien for å kombinere en rekke ulike stoler, sofaer etc. i hagen, gjerne fra samme serie hvis mulig.

En hage som er enkel å vedlikeholde – mer tid til avslapping

Hagearbeid kan være avslappende, nesten som en form for meditasjon. Imidlertid er det viktig å anerkjenne at alle ikke synes at hagearbeid er spesielt morsomt. Derfor er det viktig å tilpasse hagen til dine egne ønsker og behov.

Det er helt greit å ha en helt enkel plen, som kanskje også kan klippes med en robotgressklipper. Da får du mer tid til avslapping, og til syvende og sist er det tross alt hovedformålet med å ha en hage å være i.