Veggklokke ikea

Vegg- og bordklokker – IKEA

Vegg- og bordklokker – IKEA

Treff på 14 produkter · BRAVUR Veggklokke · TROMMA Veggklokke, 25 cm · TUNNIS Veggklokke, 30 cm · BONDIS Veggklokke, 38 cm · PLUTTIS Veggklokke, 28 cm · SÖNDRUM …

Vegg- og bordklokker

PUGG Veggklokke, lav volt/rustfritt stål, 32 cm – IKEA

PUGG Veggklokke, lav volt/rustfritt stål, 32 cm Ei klokke som ikke tikker. Mekanismen er lydløs så du kan slappe av og sove uten å bli forstyrret. Viser tiden nøyaktig fordi den er utstyrt med et kvartsurverk. Ingen forstyrrende tikkelyd, siden klokka har et stille kvartsurverk.

BRAVUR Veggklokke, lav volt/svart – IKEA

BRAVUR Veggklokke, lav volt/svart Ei klokke som ikke tikker. Mekanismen er lydløs så du kan slappe av og sove uten å bli forstyrret. Viser tiden nøyaktig fordi den er utstyrt med et kvartsurverk. Ingen forstyrrende tikkelyd, siden klokka har et stille kvartsurverk.

PLUTTIS Veggklokke, lav volt/svart, 28 cm – IKEA

PLUTTIS Veggklokke, lav volt/svart, 28 cm PLUTTIS veggklokke har et klassisk og enkelt design som passer til ethvert hjem. I tillegg til å være en fargerik veggdekorasjon hjelper den deg også med å følge med på tiden. Store og tydelige tall gjør det enkelt å se hva klokka er.

TROMMA Veggklokke, hvit, 25 cm – IKEA

TROMMA Veggklokke, hvit, 25 cm Tallene på bryteren er små, utstansede hull, slik at fargen på veggen vises gjennom tallene og skaper en fin effekt.

SKÄRIG Veggklokke, lav volt/blå, 26 cm – IKEA

SKÄRIG Veggklokke, lav volt/blå, 26 cm Ei klokke som ikke tikker. Mekanismen er lydløs så du kan slappe av og sove uten å bli forstyrret. Viser tiden nøyaktig fordi den er utstyrt med et kvartsurverk. Ingen forstyrrende tikkelyd, siden klokka har et stille kvartsurverk.

TUNNIS Veggklokke, lav volt/svart, 30 cm – IKEA

TUNNIS Veggklokke, lav volt/svart, 30 cm TUNNIS veggklokke har utskårne tall som gjør at veggmalingen eller tapetet viser gjennom. En enkel metode for å matche farger, få en fin designeffekt og gjøre klokka til en naturlig del av dekoren.

ROTBLÖTA Veggklokke, lav volt/askefiner lys grå, 42 cm

ROTBLÖTA Veggklokke, lav volt/askefiner lys grå, 42 cm – IKEA

ROTBLÖTA Veggklokke, lav volt/askefiner lys grå, 42 cm Ei klokke som ikke tikker. Mekanismen er lydløs så du kan slappe av og sove uten å bli forstyrret. Et rent design gjør at klokka passer bra i mange miljøer og alle rom i hjemmet. Viser tiden nøyaktig fordi den er utstyrt med et kvartsurverk.

BONDTOLVAN Veggklokke, grårosa, 25 cm – IKEA

BONDTOLVAN Veggklokke, grårosa, 25 cm BONDTOLVAN veggklokke er designet av Aaron Probyn i en tidløs og diskret, men likevel klar og funksjonell stil. Alt slik at du kan holde styr på tiden – uten å bli minnet på det. Ingen forstyrrende tikkelyd, siden klokka har et stille kvartsurverk.

Keywords: veggklokke ikea, veggur ikea

E-mail: mail@tobiasehlig.dk