Variera ikea

VARIERA hjelper deg å holde orden på kjøkkenet ditt – IKEA

VARIERA hjelper deg å holde orden på kjøkkenet ditt – IKEA

VARIERA Deksel · VARIERA Kasse, 24×17 cm · VARIERA Hylleinnsats, 32x28x16 cm · VARIERA Holder · VARIERA Holder for strykejern · VARIERA Grytelokkholder · VARIERA …

VARIERA-serien til praktisk oppbevaring inni kjøkkenskuffen eller kjøkkenskap

VARIERA Hyllebeskytter – IKEA

VARIERA Hyllebeskytter. En god forsikring mot alvorlig skade som kan forårsakes av lekkasjer fra rør. Flott til beskyttelse mot avfall som på en eller annen måte har funnet veien helt ned til bunnen av skapet, i stedet for opp i søppeldunken.

VARIERA Hylleinnsats, hvit, 32x28x16 cm – IKEA

VARIERA Hylleinnsats, hvit, 32x28x16 cm Akkurat når du tenker at du vil slippe opp for plass i skapet, kommer denne hylleinnsatsen til din redning. Legg ganske enkelt til én eller flere innsatser for å få den fantastiske, ekstra oppbevaringsplassen.

VARIERA Forseglingssett – IKEA

VARIERA Forseglingssett. En god forsikring mot alvorlig skade som kan forårsakes av lekkasjer fra rør. Bruk dette forseglingssettet sammen med VARIERA hyllebeskytter, for å holde skapene dine like gode som nye i årevis.

VARIERA Kasse, hvit, 34×24 cm – IKEA

VARIERA Kasse, hvit, 34×24 cm. Boksen er enkel å bære og ta inn og ut av skuffen eller hyllen, siden den har to gripevennlige håndtak. Enkel å rengjøre med rundede hjørner.

VARIERA Kasse, hvit, 24×17 cm – IKEA

VARIERA Kasse, hvit, 24×17 cm. VARIERA kasse er enkel å bære og ta inn og ut av skuffen eller hylla, siden den har to håndtak som er greie å gripe tak i. Hjelper deg med å holde orden på kjøkkenet og oppbevare ting som tørrmat, kaffefiltre og olivenolje.

VARIERA Avfallsbøtte, hvit, 10 l – IKEA

VARIERA Avfallsbøtte, hvit, 10 l. Rundede hjørner for enkel rengjøring.

VARIERA Hylleinnsats, hvit, 32x13x16 cm – IKEA

VARIERA Hylleinnsats, hvit, 32x13x16 cm Akkurat når du tenker at du vil slippe opp for plass i skapet, kommer denne hylleinnsatsen til din redning. Legg ganske enkelt til én eller flere innsatser for å få den fantastiske, ekstra oppbevaringsplassen.

VARIERA Holder, hvit – IKEA

VARIERA Holder, hvit. Holder plastposene dine på plass på ett sted og smart for gjenbruk. Hvis du har tatt steget og kuttet ned på antall plastposer, kan du bruke den til gavepapir, papirruller, paraplyer, hansker eller sokker i stedet.

Keywords: variera ikea, ikea variera