Tiltak obs bygg

TIL-TAK dreneringsystemer og forskalingsplater | Obsbygg.no

Dreneringsystemene og forskalingsplatene gir store besparelser i byggetid og kostnad, samtidig som de hever kvaliteten i fremtidens bygg!

Ved å legge TIL-TAK dreneringssystem under terrassebordene, får du en helt ny og funksjonell plass som du kan bruke til hva du måtte ønske. Se utvalget hos Obs BYGG!

Til-Tak Light terrasseduk | Obsbygg.no

Til-Tak Light terrasseduk er laget for å kunne utnytte plassen under terrassen. Systemet er laget for ettermontering og er et 100% tett dreneringsystem for …

Utnytt plassen under terrassen! Tett dreneringsystem for vann som drypper gjennom terrassegulv.

Tiltak og informasjon om koronavirus | Obsbygg.no

Tiltak rundt koronavirus. Kjære kunder og medeiere,. Vi er alle ansvarlige for å bidra til å begrense smitte av korona. I Obs BYGG gjør vi vårt ytterste for …

Tiltak og informasjon om koronavirus hos Obs BYGG.

Undertak terrasse | Obsbygg.no

Sørg for tett terrasse med undertak og tilbehør fra Obs BYGG. Bli kjent med vårt store utvalg av undertak og tilbehør her.

Pakningsmasse TIL-TAK polybuten | Obsbygg.no

Nytt rom med tapet! Dette bør du tenke på når du skal velge og sette opp tape. Se all tapet fra Borge tapet hos Obs BYGG!

Polybuten pakningsmasse brukes til montering av både TIL-TAK Original og TIL-TAK Light.

Takmaling fornyer og beskytter taket ditt | Obsbygg.no

Hvis taksteinen er slitt eller falmet, takpappen har blitt tørr eller metalltaket flasser, så er det på tide å sette inn tiltak, sier malermesteren, …

Takmaling er en enkel og rimelig forsikring mot store skader på huset. Vi viser deg hvordan du gir huset en ansiktsløftning ved hjelp av takmaling!

Terrassebord | Obsbygg.no

Hos Obs BYGG finner du et stort utvalg av terrassebord, både impregnert og ubehandlet. Bli kjent med vårt store utvalg av terrassebord her.

Slik blir du kvitt skadedyr i huset | Obsbygg.no

Da må du gå fra preventive tiltak og over på skadedyrbekjempelse. Både mus og rotter har en amoniakklignende lukt, og de kan gjøre stor skade hvis du først får …

Skadedyr som mus og rotter trekker inn i varme hus når det blir kaldt ute. Her er gode tips for å beskytte huset ditt mot skadedyr som rotter og mus.

10 enkle tips for å spare strøm | Obsbygg.no

Å bytte til LED-pærer bare et av mange energismarte tiltak du kan gjøre for å redusere strømregningen. (Illustrasjonsfoto) …

Norske husholdninger ligger på verdenstoppen i strømforbruk, og mer enn halvparten går til oppvarming. Med enkle grep kan du spare store summer.

Klage på vedtak om samtykke til handelsetablering for Coop …

26. okt. 2018 — Coop Obs Bygg har søkt om handelsetablering på Raglamyr. … forutsatte imidlertid at den regionale planen blir fulgt ved fremtidige tiltak.

Keywords: tiltak obs bygg