Sengeteppe ikea

Sengetepper – Forskjellige størrelser, farger og mønstre – IKEA

Sengetepper – Forskjellige størrelser, farger og mønstre – IKEA

Sett kronen på verket på sengen med et flott sengeteppe! Vi har et lekkert utvalg rimelige sengetepper i høy kvalitet. Finn ditt nye sengeteppe på IKEA.no.

Pledd og sengetepper – Deilige tepper til sofa og seng – IKEA

Pledd og sengetepper – Deilige tepper til sofa og seng – IKEA

Gjør sofakroken ekstra koselig med deilige pledd, eller re opp sengen med et sengeteppe. Se utvalget vårt av pledd og sengetepper på IKEA.no.

VÅRELD Sengeteppe, hvit, 150×250 cm – IKEA

VÅRELD Sengeteppe, hvit, 150×250 cm. Med dette sengeteppet blir det enkelt å friske opp soverommet, og det fungerer også som et ekstra pledd når du føler deg litt kald. Det er vevd i bomull og er mykt og varmt.

INDIRA Sengeteppe, hvit, 150×250 cm – IKEA

INDIRA Sengeteppe, hvit, 150×250 cm Med dette sengeteppet blir det enkelt å friske opp soverommet, og det fungerer også som et ekstra pledd når du føler deg litt kald. Det er vevd i bomull og er mykt og varmt. Dette sengeteppet i vevd bomull, pynter senga og gir ekstra varme og komfort.

INDIRA Sengeteppe, lys blå, 150×250 cm – IKEA

INDIRA Sengeteppe, lys blå, 150×250 cm Dette sengeteppet i en nydelig blå nyanse frisker opp soverommet, samtidig som det kan brukes som ekstra teppe om du fryser litt. Det myke, vevde bomullsmaterialet holder deg god og varm. Kan brukes som sengeteppe til enkeltseng eller som et stort pledd.

MJUKPLISTER Sengeteppe, lys rosa, 160×250 cm – IKEA

MJUKPLISTER Sengeteppe, lys rosa, 160×250 cm MJUKPLISTER sengeteppe er laget av uimotståelig polyesterfløyel som føles myk og luksuriøs. Den lyserosa fargen passer godt til flere dynetrekk i sortimentet vårt for å få en følelse av komfort og harmoni.

STENFRÖMAL Sengeteppe, lys beige, 230×250 cm – IKEA

STENFRÖMAL Sengeteppe, lys beige, 230×250 cm Med dette sengeteppet blir det enkelt å friske opp soverommet, og det fungerer også som et ekstra pledd når du føler deg litt kald. Det er vevd i bomull og er mykt og varmt. Dette sengeteppet i vevd bomull, pynter senga og gir ekstra varme og komfort.

INDIRA Sengeteppe, grå, 150×250 cm – IKEA

INDIRA Sengeteppe, grå, 150×250 cm. Med dette sengeteppet blir det enkelt å friske opp soverommet, og det fungerer også som et ekstra pledd når du føler deg litt kald. Det er vevd i bomull og er mykt og varmt.

INDIRA Sengeteppe, hvit, 230×250 cm – IKEA

INDIRA Sengeteppe, hvit, 230×250 cm Med dette sengeteppet blir det enkelt å friske opp soverommet, og det fungerer også som et ekstra pledd når du føler deg litt kald. Det er vevd i bomull og er mykt og varmt. Dette sengeteppet i vevd bomull, pynter senga og gir ekstra varme og komfort.

Keywords: sengeteppe ikea, ikea sengeteppe, sengetepper ikea, ikea sengetepper