Rosa sofa ikea

Sesongens trendfarge er rosa – IKEA

GRUNNARP 3-seters sovesofa, Gunnared gammelrosa. GRUNNARP 3-seters sovesofa, Gunnared mørk grå. Sammenlign. VIMLE 3-seters sovesofa med sjeselong, …

Tenk rosa denne sesongen. Ulike nyanser av rosa vil prege trendbildet hele denne sesongen. Varme rosatoner passer godt i kontrast med hardere farger som svart eller myke naturmøbler i for eksempel rotting.

Sofa og sofagrupper – Finn riktig sofa for hjemmet ditt – IKEA

Sofa og sofagrupper – Finn riktig sofa for hjemmet ditt – IKEA

Ønsker du deg ny sofa? Hos IKEA har vi et stort utvalg sofaer i forskjellige materialer, former og stiler. Vi tilbyr 10 års garanti på de fleste sofaer!

Røde sofaer – IKEA

Røde sofaer – IKEA

En rød sofa fungerer godt sammen med mange interiører og fargepaletter. Finn røde sofaer til ei effektfull stue på IKEA.

GRUNNARP 3-seters sovesofa, Gunnared mørk grå – IKEA

GRUNNARP 3-seters sovesofa, Gunnared mørk grå Slås enkelt ut til en seng for to, full størrelse. Det store rommet under setet har god plass til oppbevaring av for eksempel sengetøy.

Sovesofa – IKEA

Sovesofa – IKEA

Stort utvalg sovesofaer til rimelige priser. Kjøp din nye sovesofa på ikea.no i dag.

Grønne sofaer – IKEA

Grønne sofaer – IKEA

En grønn sofa bidrar til å skape en avslappende og hjemmekoselig atmosfære i stua. Ta en titt på våre grønne sofaer som kommer i forskjellige fasonger og størrelser.

Oransje sofaer – IKEA

Oransje sofaer – IKEA

En oransje sofa er lys og oppløftende og kan sette et positivt preg på ethvert rom. IKEA har oransje sofaer fra i flere former og størrelser.

Rosa 2-seter IKEA-sofa • Tise

Denne fine rosa sofaen må dessverre selges på grunn av flytting. Denne utgaven av sofaen (rosa syntetisk skinn) selges ikke lenger. Sofaen er pent brukt og har ingen skader. Bredde 180 cmDybde 85 cmHøyde 65 cm

EKTORP Sofa 2-seters – Vellinge rosa – IKEA Fans Club

Keywords: rosa sofa ikea