Reis smartere med Eurobonus for familier

Har du en travel familie?Ønsker du å få mer ut av familiereisene deres?

Eurobonus for familierkan være løsningen for deg. Eurobonus er det lojalitetsprogrammet til SAS, og det gir deg muligheten til å tjene poeng når du reiser med SAS og deres partnere.

Med Eurobonus kan dere samle poeng som kan brukes til å oppgradere billetter, få tilgang til loungeområder på flyplasser og til og med få gratis flyreiser for familiemedlemmene deres.

Én av de fantastiske fordelene med å være med i Eurobonus-programmet er at poengene kan overføres mellom familiemedlemmene. Dette betyr at dere kan samle poeng raskere og bruke dem på felles reiser.

Hvordan fungerer det?

For å komme i gang, må dere opprette en familiekonto i Eurobonus-programmet. Dette kan gjøres enkelt online på SAS sin nettside. Når familiekontoen er opprettet, kan dere legge til familiemedlemmer og begynne å samle poeng sammen.

Alle poengene som samles av familiemedlemmene havner automatisk på familiekontoen. Det betyr at dere ikke trenger å bekymre dere for å holde oversikt over alle individuelle kontoer.

For å maksimere opptjeningen av poeng, bør dere også bruke Eurobonus-kortet når dere handler hos partnerne til SAS. Dette kan være alt fra hotellopphold og bilutleie til shopping og mat.

Familievennlige fordeler

Når dere reiser med Eurobonus for familier, får dere også tilgang til spesialfordeler som er skreddersydd for familier. Dette kan være prioritetstilgang til flyet, gratis setereservasjon for hele familien eller ekstra bagasje inkludert.

I tillegg vil familiemedlemmene deres også dra nytte av bonusopptjeningen hver gang dere reiser. Det betyr at dere kan tjene poeng både på selve flyturen og på alle tilleggstjenestene dere velger.

Konklusjon

Eurobonus for familierer en fantastisk måte å reise smartere på for hele familien. Med muligheten til å samle poeng sammen, får dere raskere tilgang til eksklusive fordeler og gratis reiser.

Så neste gang dere planlegger en familieferie, bør dere vurdere å bli med i Eurobonus-programmet. Det kan gi dere en mer komfortabel og økonomisk gunstig reiseopplevelse for hele familien.

Ofte stillede spørgsmål

Hva er Irsalpin?

Irsalpin er et selskap som tilbyr skiferie til Alpene med spesialpriser. Irsalpin tilbyr skreddersydde pakker til familier og en rekke andre aktiviteter som skiskole og guidede turer.

Hvordan kan jeg bli medlem av Eurobonus familie?

For å bli medlem av Eurobonus familie kan du kontakte SAS Kundesenter eller opprette en konto på SAS’ nettside. Som medlem av Eurobonus familie kan du opptjene bonuspoeng og nyte mange fordeler hos SAS og deres partnere.

Hvilke destinasjoner tilbyr Irsalpin skiferier til?

Irsalpin tilbyr skiferier til et bredt utvalg av destinasjoner i Alpene, inkludert populære steder som Frankrike, Sveits og Østerrike. Du kan velge blant et bredt utvalg av hoteller og skianlegg som passer for hele familien.

Hva er fordelene med å booke gjennom Irsalpin?

Ved å booke gjennom Irsalpin får du tilgang til spesialpriser, skreddersydde pakker og enkel planlegging av aktiviteter og turer. Irsalpin tilbyr også profesjonell veiledning og hjelp under skiferien din.

Hvilke aktiviteter kan jeg delta i mens jeg er på skiferie med Irsalpin?

Med Irsalpin kan du delta i et bredt spekter av aktiviteter som skiskole, snowboardkurs, aking og snøscooterturer. Det er noe for enhver alder og ferdighetsnivå.

Hvordan kan jeg kontakte Irsalpin for å bestille en skiferie?

Du kan kontakte Irsalpin via telefon eller e-post for å bestille en skiferie. Kontaktinformasjonen finner du på deres nettside. Irsalpin har også et team av erfarne reisekonsulenter klare til å hjelpe deg med å planlegge din drømmeskiferie.

Kan Irsalpin tilby skreddersydde pakker for større familier?

Ja, Irsalpin tilbyr skreddersydde pakker for alle størrelser på familier. De har et bredt utvalg av romtyper og familieleiligheter tilgjengelig. Du kan også be om ekstra fasiliteter som barneklubb, lekeplass og barnepass.

Hvilke tjenester tilbyr Eurobonus familie-medlemskap?

Eurobonus familie-medlemskap gir deg tilgang til eksklusive fordeler som rabatterte priser på flyreiser, ekstra bagasjekvote og prioritert ombordstigning. Du kan også opptjene bonuspoeng som kan brukes på fremtidige reiser.

Kan jeg betale for skiferien med Eurobonus familie-poeng?

Ja, du kan bruke Eurobonus poeng til å betale deler av eller hele skiferien din med Irsalpin. Dette gjelder for både overnatting og aktiviteter.

Er det mulig å avbestille en skiferie som er booket gjennom Irsalpin?

Ja, det er mulig å avbestille en skiferie, men regler og vilkår kan variere avhengig av destinasjon og bestillingsbetingelser. Vi anbefaler alltid å lese igjennom avbestillingsreglene før du bestiller.

Artiklen Reis smartere med Eurobonus for familier har i gennemsnit fået 3.6 stjerner baseret på 10 anmeldelser