Ikea stekepanner

Stekepanner og wokpanner til perfekt steking – IKEA

Stekepanner og wokpanner til perfekt steking – IKEA

IKEA 365+ Stekepanne, rustfritt stål/slippbelegg, 24 cm Fungerer på alle platetopper – også induksjon. Med Teflon® Platinum plus, et svært slitesterkt …

Trenger du en panne til steking? Finn din nye stekepanne, woker eller grillpanne hos oss! Se hele utvalget vårt av stekepanner på IKEA.no.

Stekepanner – IKEA

Stekepanner – IKEA

Stekepanner

IKEA 365+ Stekepanne, rustfritt stål/slippbelegg, 28 cm

IKEA 365+ Stekepanne, rustfritt stål/slippbelegg, 28 cm – IKEA

IKEA 365+ Stekepanne, rustfritt stål/slippbelegg, 28 cm Fungerer på alle platetopper – også induksjon. Med Teflon® Platinum plus, et svært slitesterkt slippbelegg som gjør at pannen egner seg for daglig bruk. Pannen har en avrundet innside som gjør det enkelt å røre og å vispe.

Gryter, kasseroller og utstyr til koking og matlaging – IKEA

Gryter, kasseroller og utstyr til koking og matlaging – IKEA

Koking og matlaging krever noe å lage maten i. Vi har tenkt nøye gjennom hva du kan trenger, og viser deg et stort utvalg av gode produkter i god kvalitet.

VARDAGEN Stekepanne, karbonstål, 20 cm – IKEA

VARDAGEN Stekepanne, karbonstål, 20 cm 25 års garanti. Les om vilkårene i garantiheftet. Fungerer på alle platetopper – også induksjon. Laget av karbonstål, som sprer varmen jevnt, holder panna varm lenge og gir maten en jevn bruning. Kan også brukes i stekeovn siden den kun er laget av metall.

IKEA 365+ Stekepanne, rustfritt stål/slippbelegg, 24 cm

IKEA 365+ Stekepanne, rustfritt stål/slippbelegg, 24 cm – IKEA

IKEA 365+ Stekepanne, rustfritt stål/slippbelegg, 24 cm Fungerer på alle platetopper – også induksjon. Med Teflon® Platinum plus, et svært slitesterkt slippbelegg som gjør at pannen egner seg for daglig bruk. Pannen har en avrundet innside som gjør det enkelt å røre og å vispe.

SENSUELL Stekepanne, rustfritt stål/grå, 24 cm – IKEA

SENSUELL Stekepanne, rustfritt stål/grå, 24 cm 25 års garanti. Les om vilkårene i garantiheftet. Håndtaket gir et komfortabelt og sikkert grep siden det følger håndens konturer og har silikon på undersiden. Fungerer på alle platetopper – også induksjon.

Woker – IKEA

Woker – IKEA

Woker

KAVALKAD Stekepanner, sett med 2, svart – IKEA

KAVALKAD Stekepanner, sett med 2, svart. Utstyrt med Teflon® Classic slippbelegg som gjør matlaging og rengjøring enkelt. Lav vekt gjør den enkel å håndtere selv når den er fylt med mat.

Keywords: ikea stekepanner, ikea stekepanne, stekepanne ikea