Ikea nabofond

IKEA Nabofond– støtte av lokale prosjekter

IKEA Nabofond– støtte av lokale prosjekter – IKEA

IKEA nabofond er åpent for alle som skaper et viktig møtepunkt i lokalmiljøet for de som trenger det. Søkeren må velge hvilket IKEA-varehus en søker støtte fra.

Vi ønsker å være en god nabo i de miljøene vi er i. Vi ønsker derfor å hjelpe lokale organisasjoner og prosjekter som kan fremmer kreativitet og glede for barn og nabolaget. Hvert IKEA varehus kan dele ut støtte via IKEA x nabolag til lokale initiativer som går til lokalsamfunnet.

Husk å søke IKEAs nabofond innen 1. april om… – Facebook

Søk om støtte via IKEAs nabofond – IKEA

IKEAs visjon er å skape en bedre hverdag for de mange menneskene. Det innebærer også å være en god nabo i vårt lokalmiljø. Derfor har vi IKEA Nabofond som …

Har din organisasjon eller institusjon en god idé som kan bidra til et bedre miljø der du bor? Eller har dere et prosjekt som kan skape glede, engasjement eller læring hos barn? Da kan IKEAs nabofond være noe for dere. Send inn søknad før 15. april for å være med i trekningen om 50.000.

IKEA Nabofond 2022: Kjempeløft for ungdomstilbudet på …

Norske samarbeid – IKEA

IKEA Nabofond støtter gode prosjekter og kreative tiltak for barn og miljø i varehusenes nabolag. Du kan lese mer om samarbeidene våre her. For tiden har vi …

IKEA Norge har samarbeid med ulike aktører i samfunnet vårt. Vi samarbeider med Røde Kors med å gi barn og ungdom som vokser opp i Norge en bedre hverdag. Vi jobber med integrering av flyktninger og innvandrere, sosiale entreprenøer som Sisters in Business. Les mer om samarbeidene våre her.

nabofond ❤️ – Instagram

IKEA Norge spons og samarbeid – IKEA

Husk å søke IKEAs nabofond innen 1. april om organisasjonen din trenger støtte til prosjekter som skaper glede og engasjement hos barn i nærmiljøet.

Akkurat nå tar vi ikke imot spons eller nye samarbeid. Vi har langsiktig samarbeid med blant annet Røde Kors som hjelper barn og unge.

Siv Egger Westin på LinkedIn: IKEA Nabofond

11. nov. 2021 — IKEA Nabofond 2021 – Kjøkkenløft for Furuset Tennis. Furuset Tennis har fått god hjelp av naboene på IKEA til å pusse opp kjøkkenet sitt.

IKEA Nabofond 2022: Kjempeløft for ungdomstilbudet på Ulven

15 Likes, 0 Comments – IKEA Bergen (@ikeabergen) on Instagram: “NABOFOND ❤️ IKEAs visjon er å skape en bedre hverdag for de mange menneskene og å bidra …

Fredag fikk ungdomsklubben «Fellesen» på Ulven overraskelsesbesøk fra IKEA – som hadde med seg noe ordentlig med godsaker i det litt tidlige påskeegget.

IKEA Nabofond 2021 – Kjøkkenløft for Furuset Tennis

Vi ønsker å støtte de som skaper et hjem utenfor hjemmet, spesielt for barn og unge. Er det deg eller noen du kjenner? Søk på IKEAs nabofond! #ikea…

Furuset Tennis har fått god hjelp av naboene på IKEA til å pusse opp kjøkkenet sitt. Og timingen kunne knapt vært bedre.

IKEA Bergen on Instagram: “NABOFOND ❤️IKEAs visjon er å skape en bedre hverdag for de mange menneskene og å bidra til et bedre liv hjemme. Hjemmefølelsen er følelsen av å høre til, og for noen er den vel så sterk utenfor husets fire vegger. IKEA nabofond har som formål å bidra til et bedre liv i lokalmiljøene våre. Gjennom samarbeid og lokale initiativ ønsker vi at flere skal oppleve et sted å høre til.Har din organisasjon en ide som bidrar til dette? Da kan du søke IKEA nabofond om støtte i form av produkter fra hele sortimentet vårt (inkludert mat!), interiørkompetanse og øvrige tjenester til en verdi av 100.000,–.Alle varehusene våre deler ut IKEA nabofond-støtte en gang pr år.Vi tar imot søknader nå! Søknadsperioden er 1. januar til 1. mars.En jury fra hvert varehus, inkludert eksterne representanter fra nabolaget, finner de beste forslagene, og støtten utdeles fortløpende etter behov.”

15 Likes, 0 Comments – IKEA Bergen (@ikeabergen) on Instagram: “NABOFOND ❤️IKEAs visjon er å skape en bedre hverdag for de mange menneskene og å bidra til et bedre liv hjemme. Hjemmefølelsen er følelsen av å høre til, og for noen er den vel så sterk utenfor husets fire vegger. IKEA nabofond har som formål å bidra til et bedre liv i lokalmiljøene våre. Gjennom samarbeid og lokale initiativ ønsker vi at flere skal oppleve et sted å høre til.Har din organisasjon en ide som bidrar til dette? Da kan du søke IKEA nabofond om støtte i form av produkter fra hele sortimentet vårt (inkludert mat!), interiørkompetanse og øvrige tjenester til en verdi av 100.000,–.Alle varehusene våre deler ut IKEA nabofond-støtte en gang pr år.Vi tar imot søknader nå! Søknadsperioden er 1. januar til 1. mars.En jury fra hvert varehus, inkludert eksterne representanter fra nabolaget, finner de beste forslagene, og støtten utdeles fortløpende etter behov.”

Keywords: ikea nabofond