Ikea køyeseng med pult

SMÅSTAD Loftseng m skrivebord/oppbevaring, hvit, … – IKEA

SMÅSTAD Loftseng m skrivebord/oppbevaring, hvit, 90×200 cm – IKEA

Loftsenger gir ekstra plass på gulvet, så du får plass til et skrivebord, en sofa, en garderobe – eller til å lage et koselig hjørne med masse puter. Enkel …

SMÅSTAD Loftseng m skrivebord/oppbevaring, hvit, 90×200 cm Det er ikke alltid mulig å ha et ekstra rom når det er begrenset med plass hjemme. Med det finnes andre løsninger. Her er det plass til å sove, gjøre lekser, oppbevare ting, leke og slappe av – og det tar bare opp 2 m2 med plass.

Køyeseng – Utnytt plassen i høyden – IKEA

Køyeseng – Utnytt plassen i høyden – IKEA

Som IKEA Family-medlem får du rabatt på produkter, inspirerende nyhetsbrev, Oops-forsikring, gratis varm drikke hver gang du kommer innom og mye mer.

Hvis det er trangt på soverommet eller barnerommet så er en køyeseng en perfekt løsning. Se vårt utvalg på IKEA.no.

SMÅSTAD Loftsseng, hvit hvit/med skrivebord med … – IKEA

SMÅSTAD Loftsseng, hvit hvit/med skrivebord med 4 skuffer, 90×200 cm – IKEA

SMÅSTAD Loftsseng, hvit hvit/med skrivebord med 4 skuffer, 90×200 cm Barnets eget sted til å sove, tegne, oppbevare tingene sine, gjøre lekser og leke med venner. Denne loftsengkombinasjonen er som et minirom inni et rom på bare to kvadratmeter. Stigen monteres på høyre eller venstre side av sengen.

Loftsenger – IKEA

Loftsenger – IKEA

Loftsenger med oppbevaring og loftsenger med stige. Se alle våre loftsenger på ikea.no.

SMÅSTAD Loftsseng, hvit blekrosa/med skrivebord … – IKEA

SMÅSTAD Loftsseng, hvit blekrosa/med skrivebord med 4 skuffer, 90×200 cm – IKEA

SMÅSTAD Loftsseng, hvit blekrosa/med skrivebord med 4 skuffer, 90×200 cm Barnets eget sted til å sove, tegne, oppbevare tingene sine, gjøre lekser og leke med venner. Denne loftsengkombinasjonen er som et minirom inni et rom på bare to kvadratmeter.

VITVAL Stamme til loftsseng med bordplate, hvit/lys … – IKEA

VITVAL Stamme til loftsseng med bordplate, hvit/lys grå, 90×200 cm – IKEA

VITVAL Stamme til loftsseng med bordplate, hvit/lys grå, 90×200 cm Det er detaljene som gjør denne loftsenga unik. Myke former, sengehest i tekstil og et skrivebord med en praktisk oppslagstavle. Du kan pimpe den opp med tilbehør fra MÖJLIGHET- og SKÅDIS-seriene også.

SMÅSTAD Loftsseng, hvit hvit/med skrivebord med … – IKEA

SMÅSTAD Loftsseng, hvit hvit/med skrivebord med 3 skuffer, 90×200 cm – IKEA

SMÅSTAD Loftsseng, hvit hvit/med skrivebord med 3 skuffer, 90×200 cm Barnets eget sted til å sove, tegne, oppbevare tingene sine, gjøre lekser og leke med venner. Denne loftsengkombinasjonen er som et minirom inni et rom på bare to kvadratmeter. Stigen monteres på høyre eller venstre side av sengen.

SMÅSTAD Loftsseng, hvit tavleoverflate/med skrivebord med …

SMÅSTAD Loftsseng, hvit tavleoverflate/med skrivebord med 3 skuffer, 90×200 cm – IKEA

SMÅSTAD Loftsseng, hvit tavleoverflate/med skrivebord med 3 skuffer, 90×200 cm Barnets eget sted til å sove, tegne, oppbevare tingene sine, gjøre lekser og leke med venner. Denne loftsengkombinasjonen er som et minirom inni et rom på bare to kvadratmeter.

Køyeseng med pult fra IKEA | FINN torget

Keywords: ikea køyeseng med pult

E-mail: mail@tobiasehlig.dk