Ikea klokke

finn den perfekte klokken til hjemmet ditt – IKEA

Veggklokke eller vekkerklokke – finn den perfekte klokken til hjemmet ditt – IKEA

Enten det er et stort veggur på kjøkkenet eller en vekkerklokke på nattbordet – vi har klokker i både moderne og tradisjonell stil. Se utvalget på IKEA.no.

PUGG Veggklokke, lav volt/rustfritt stål, 32 cm – IKEA

PUGG Veggklokke, lav volt/rustfritt stål, 32 cm Ei klokke som ikke tikker. Mekanismen er lydløs så du kan slappe av og sove uten å bli forstyrret. Viser tiden nøyaktig fordi den er utstyrt med et kvartsurverk. Ingen forstyrrende tikkelyd, siden klokka har et stille kvartsurverk.

BRAVUR Veggklokke, lav volt/svart – IKEA

BRAVUR Veggklokke, lav volt/svart Ei klokke som ikke tikker. Mekanismen er lydløs så du kan slappe av og sove uten å bli forstyrret. Viser tiden nøyaktig fordi den er utstyrt med et kvartsurverk. Ingen forstyrrende tikkelyd, siden klokka har et stille kvartsurverk.

TROMMA Veggklokke, hvit, 25 cm – IKEA

TROMMA Veggklokke, hvit, 25 cm Tallene på bryteren er små, utstansede hull, slik at fargen på veggen vises gjennom tallene og skaper en fin effekt.

PLUTTIS Veggklokke, lav volt/svart, 28 cm – IKEA

PLUTTIS Veggklokke, lav volt/svart, 28 cm PLUTTIS veggklokke har et klassisk og enkelt design som passer til ethvert hjem. I tillegg til å være en fargerik veggdekorasjon hjelper den deg også med å følge med på tiden. Store og tydelige tall gjør det enkelt å se hva klokka er.

OBEGRÄNSAD Klokke, USB svart – IKEA

OBEGRÄNSAD Klokke, USB svart OBEGRÄNSAD klokke gjør jobben sin, men noen ganger er det fint å dykke ned, la kreativiteten flyte og koble deg fra tid og rom. Det kule designet er laget i samarbeid med Swedish House Mafia. Kan henges eller stilles for å passe plassen du har.

ROTBLÖTA Veggklokke, lav volt/askefiner lys grå, 42 cm

ROTBLÖTA Veggklokke, lav volt/askefiner lys grå, 42 cm – IKEA

ROTBLÖTA Veggklokke, lav volt/askefiner lys grå, 42 cm Ei klokke som ikke tikker. Mekanismen er lydløs så du kan slappe av og sove uten å bli forstyrret. Et rent design gjør at klokka passer bra i mange miljøer og alle rom i hjemmet. Viser tiden nøyaktig fordi den er utstyrt med et kvartsurverk.

FILMIS Klokke/termometer/alarm, lav volt/svart, 16.5×9 cm

FILMIS Klokke/termometer/alarm, lav volt/svart, 16.5×9 cm – IKEA

FILMIS Klokke/termometer/alarm, lav volt/svart, 16.5×9 cm Ei batteridrevet klokke med 3 ulike funksjoner: tid, alarm og temperatur. Klokka har et LED bakgrunnslys og lyser opp når knappen trykkes inn. Vekkerklokka har slumrefunksjon og alarmen repeteres hvert femte minutt.

SKÄRIG Veggklokke, lav volt/blå, 26 cm – IKEA

SKÄRIG Veggklokke, lav volt/blå, 26 cm Ei klokke som ikke tikker. Mekanismen er lydløs så du kan slappe av og sove uten å bli forstyrret. Viser tiden nøyaktig fordi den er utstyrt med et kvartsurverk. Ingen forstyrrende tikkelyd, siden klokka har et stille kvartsurverk.

Keywords: ikea klokke, stor veggklokke ikea

E-mail: mail@tobiasehlig.dk