Ikea hybel

Slik får du en stilig og organisert studenthybel – IKEA

Kanskje du skal flytte ut, bo på hybel eller i en ny by? Vi har samlet en rekke produkter slik at du får alt du trenger til en ny start – uten at det koster …

Skal du flytte på hybel? Hos oss finner du en rekke praktiske, plassbesparende løsninger for hybler, med alt du trenger for å få en stilig og funksjonell studentbolig. Bla gjennom og handle på IKEA.no eller på varehuset.

7 elegante måter å organisere hybelen på – IKEA

En koselig studenthybel trenger ei koselig seng. Hva skal til? Mange puter, ei varm dyne (vi farget sengetøyet for å gi det personlig preg), fargede lyspærer, …

Ikke glem det personlige preget når du flytter på hybel. Her er noen av våre beste råd om hvordan du holder orden på hybelen.

Til Studenten – IKEA

Her finner du produkter til studiestart.

Smarte hybel-ideer for aktive studenter – IKEA

Aktive studenter trenger en litt annerledes studentbolig. Vi har tips til hvordan du kan gjøre hybelen din til både et sunt sted å bo og et gøy sted å være. Handle på IKEA.no eller på varehuset.

Styling av studentbolig – IKEA

Interiørdesignerne våre viser hvordan du kan gjøre en studentbolig hjemmekoselig.

Det gode liv på studenthybelen – IKEA

Få mest mulig ut av en liten studenthybel.

Dobbel moro med delt hybel – IKEA

Få mest mulig ut av den delte plassen – IKEA

Skal du flytte hjemmefra og begynne å studere? Ta en titt på disse tipsene og triksene til hvordan du kan organisere en delt hybel, hvor privatliv og funksjonalitet står i sentrum.

Lev studentlivet som passer deg – IKEA

Gjør deg klar for litt lystbetont læring. Ta en titt på produktene i Tilbake til skolebenken-kolleksjonene våre, så finner du helt sikkert noe som gir deg en god start på semesteret.

Smarte løsninger som gir deg en ryddig hybel – IKEA

Liker du å ha det ryddig rundt deg? Tenk organisering, og skap et behagelig sted du kan bo mens du studerer, som utnytter hver centimeter av plassen. Finn ideer til hva som kan passe for deg, på nett eller på varehuset.

Keywords: ikea hybel

E-mail: mail@tobiasehlig.dk