Ikea champagneglass

SÄLLSKAPLIG Champagneglass, lavt, klart glass/mønstret …

SÄLLSKAPLIG Champagneglass, lavt, klart glass/mønstret, 21 cl – IKEA

Se vårt utvalg høye champagneglass, lave champagneglass, drinkglass og ølglass. Vi har cocktailglass og whiskyglass. Se hele utvalget på ikea.no.

SÄLLSKAPLIG Champagneglass, lavt, klart glass/mønstret, 21 cl Lengter du etter middagene hos bestemor eller bare elsker du gammeldagse, vakre glass? Da er denne glasserien som skapt for deg. Tidløs, elegant, pen å se på og perfekt å bruke til tradisjonell borddekking.

STORSINT Champagneglass, høyt, klart glass – IKEA

Når en skål skal utbringes, må du sørge for at du har riktig type elegante glass. STORSINT-serien med champagneglass har et klassisk, tidløst glassdesign, …

STORSINT Champagneglass, høyt, klart glass. Glass som er designet for å fremheve drikkens smak, f.eks.

STORHET Champagneglass, lavt, klart glass, 30 cl – IKEA

STORHET Champagneglass, lavt, klart glass – IKEA

Eller kanskje noen herlige bobler? Uansett hva du foretrekker, har vi vin- og champagneglass i mange ulike former og stiler – som alle tåler maskinvask.

STORHET Champagneglass, lavt, klart glass. Den lave, brede formen gjør det ekstra flott å servere musserende vin eller champagne i. Glasset har en bred form som gjør at du også kan bruke det til serveringa av lekre desserter.

SVALKA Champagneglass, høyt, klart glass, 21 cl – IKEA

SVALKA Champagneglass, høyt, klart glass – IKEA

SVALKA Champagneglass, høyt, klart glass. Formen på bollen hjelper aromaene og smakene i drikken til å utvikle seg bedre. En klassisk design til enhver anledning, og hvorfor ikke ta med noen ekstra til festlige lag med mange gjester?.

Champagneglass og spesialglass – IKEA

Champagneglass og spesialglass – IKEA

Se vårt utvalg høye champagneglass, lave champagneglass, drinkglass og ølglass. Vi har cocktailglass og whiskyglass. Se hele utvalget på ikea.no.

DYRGRIP Champagneglass, høyt, klart glass – IKEA

DYRGRIP Champagneglass, høyt, klart glass. Glasset i krystallin har en skinnende glans og lager en flott klang når du skåler med familie og venner. Det har samme glans og klarhet som krystall, men er helt blyfritt.

VARMBLIXT Champagneglass, lavt, klart glass/hvit, 15 cl

VARMBLIXT Champagneglass, lavt, klart glass/hvit, 15 cl – IKEA

VARMBLIXT Champagneglass, lavt, klart glass/hvit, 15 cl Champagne eller en forfriskende cocktail? Legg til et festlig preg ved å servere den i dette stilige champagneglasset, spesielt sammen med den matchende karaffelen og brettet fra VARMBLIXT-kolleksjonen.

Et champagneglass som krever feiring – IKEA

Når en skål skal utbringes, må du sørge for at du har riktig type elegante glass. STORSINT-serien med champagneglass har et klassisk, tidløst glassdesign, og de er laget med et blyfritt og solid materiale som kalles krystallin. Dette er krystalls slitesterke motstykke, og det gir strålende klarhet og fin klang når du slår på glasset. Dette slanke champagneglasset er produsert på samme måte som håndlagde glass, noe som tydeliggjøres ved mangel på søm og stettens jevnhet. Suppler dette flotte glasset ved å matche samlingen med andre glassvarer fra STORSINT-serien, enten det er et stilrent STORSINT-vinglass eller et tiltalende STORSINT-ølglass.

Rødvinsglass og hvitvinsglass – Mange flotte vinglass – IKEA

Rødvinsglass og hvitvinsglass – Mange flotte vinglass – IKEA

Vi har vinglass som passer perfekt til hvitvin og rødvin. Se alle våre rødvinsglass og hvitvinsglass i forskjellige former og fasonger på ikea.no.

Keywords: ikea champagneglass