Drivhus balkong ikea

Slik får du balkongen til å blomstre – IKEA

Landlig på balkongen – IKEA

Trenger du plass til oppbevaring av puter og pledd, redskaper og blomsterpotter utendørs? IKEA har mange gode løsninger til balkong, terrasse og hage.

Er du ute etter ideer til uteplassen? La deg inspirere av denne frodige balkongen som har god plass til hagearbeid, middagsselskaper og moro i solskinnet. Handle nå.

Ideer til å skape liv på en liten balkong – IKEA

Enten du har en viltvoksende hage, en stor terrasse eller en liten balkong, ville ingen uteplass være komplett uten noe grønt. Prøv å velge planter som passer …

Har du store ambisjoner for den lille balkongen din? Her får du gode ideer til alt fra bord og stoler til pidestaller og gulvplater som du kan bruke til å fornye balkongen. Handle på IKEA.no i dag.

HYLLIS Hyller med trekk, transparent, 180x27x74 cm – IKEA

En kvinne og hunden hennes står på en balkong full av blomsterpotter, … og planter på hyllene (HYLLIS er også lett å gjøre om til et drivhus med trekk).

HYLLIS Hyller med trekk, transparent, 180x27x74 cm Med HYLLIS trekk kan du gjøre om den åpne HYLLIS-hylla til en lukket oppbevaringsløsning. Perfekt hvis du har ting du vil beskytte mot støv eller vil ha et lite drivhus inne eller ute. Trekket er enkelt å ta på og av.

Utendørs oppbevaring og putekasser – IKEA

Putekasser og oppbevaringsløsninger til uteplassen – IKEA

Åpne dører ut mot en frodig balkong med et hvitt bord og to stoler under ei … med potteplanter, urter, ei hvit vannkanne, et lite, svart drivhus.

Trenger du plass til oppbevaring av puter og pledd, redskaper og blomsterpotter utendørs? IKEA har mange gode løsninger til balkong, terrasse og hage.

La balkongen din blomstre – IKEA

Med hyller på forskjellige nivåer hjelper denne plantestanden deg med å bringe balkongen til liv med frodige lag med grønt i stilige potter. Det fungerer både innendørs og utendørs, noe som gjør det enkelt å flytte plantene dine hvis du trenger å redde dem fra kaldere temperaturer.

HYLLIS Hylle med trekk, transparent, 60x27x74 cm – IKEA

HYLLIS Hylle med trekk, transparent, 60x27x74 cm Med HYLLIS trekk kan du gjøre om den åpne HYLLIS-hylla til en lukket oppbevaringsløsning. Perfekt hvis du har ting du vil beskytte mot støv eller vil ha et lite drivhus inne eller ute. Trekket er enkelt å ta på og av.

Hvordan møblere ute? – IKEA

Hvordan møblere ute? – IKEA

Skal du spise og lage mat ute, slappe av eller leke – eller kanskje litt av alt? Og hva med utebelysning? Vi viser deg hvordan du kan få mest mulig ut at uteplassen.

Oppbevaring til hageutstyr: kreative ideer – IKEA

Se de beste måtene å oppbevare hageredskaper og -materiell på. Hold orden med hyller, kasser og beholdere til hageredskaper, blomsterpotter, planter, jord og gjødsel.

Oppgrader med nye hagemøbler – IKEA

Er du på jakt etter møbler til uteplassen? Da kan du ta en titt på utvalget vårt av holdbare og stilige produkter. Handle på IKEA.no eller finn det nærmeste varehuset.

Keywords: drivhus balkong ikea