Batteridrevet lampe ikea

MOLGAN LED-belysning, hvit, batteridrevet – IKEA

Du kan bruge MOLGAN batteridrevet belysning næsten overalt. Lyset aktiveres af en bevægelsessensor og tænder og slukker automatisk.

MOLGAN LED-belysning, hvit, batteridrevet. Barna føler seg trygge når de må en liten tur på do om natta eller sniker seg inn på de voksnes soverom, fordi lyset skrur seg av og på automatisk. Testet med noen av de strengeste sikkerhetsstandardene i verden.

STORHAGA LED bordlampe, dimbar utendørs, svart, 35 cm

STORHAGA LED bordlampe, dimbar utendørs, svart, 35 cm – IKEA

Du trenger kun batterier og sørge for at panelet får godt med lys. Ved fulladet batteri vil utelyset gi full lyseffekt i ca 10-12 timer, så du kan sitte ute …

STORHAGA LED bordlampe, dimbar utendørs, svart, 35 cm. Ei lampe som minner om gamle parafinlamper. Den kan dimmes og er veldig anvendbar.

MOLGAN LED-belysning, hvid, batteridrevet – IKEA

MOLGAN LED-belysning, hvid, batteridrevet. Dine børn kan føle sig trygge på de natlige besøg på badeværelset, eller hvis de sniger sig ind i de voksnes soveværelse, fordi lyset tænder og slukker automatisk. Testet i henhold til nogle af verdens strengeste sikkerhedsstandarder.

STÖTTA LED-spotlight og klemme, batteridrevet hvit – IKEA

STÖTTA LED-spotlight og klemme, batteridrevet hvit. Den enkleste måten å lyse opp rom som er små eller som brukes til mange ulike aktiviteter. Klemmen gir deg mulighet til å flytte spotten dit du vil ha den, i tillegg er den batteridrevet, så du trenger ikke bry deg om ledninger.

Utelys – Lys opp med utelamper på uteplassen – IKEA

Utelys – Lys opp med utelamper på uteplassen – IKEA

Her finner du utelys og lyslenker til hage, balkong og terrasse. Se hele utvalget av utelamper og utelys på IKEA.

STÖTTA LED lyslist med sensor, for skap, batteridrevet hvit …

STÖTTA LED lyslist med sensor, for skap, batteridrevet hvit, 32 cm – IKEA

STÖTTA LED lyslist med sensor, for skap, batteridrevet hvit, 32 cm. Den enkleste måten å lyse opp garderoben uten å vekke partneren din om morgenen. Et mykt lys slår seg på når du åpner døra.

STÖTTA LED lyslist med sensor, for skap, batteridrevet hvit …

STÖTTA LED lyslist med sensor, for skap, batteridrevet hvit, 52 cm – IKEA

STÖTTA LED lyslist med sensor, for skap, batteridrevet hvit, 52 cm. Den enkleste måten å lyse opp garderoben uten å vekke partneren din om morgenen. Et mykt lys slår seg på når du åpner døra.

KORNSNÖ LED nattlys, hvit, kanin batteridrevet – IKEA

KORNSNÖ LED nattlys, hvit, kanin batteridrevet. En pålitelig venn i mørket som kan gjøre natta bittelitt lysere. Barnebelysningen vår går gjennom noen av de tøffeste sikkerhetstestene i verden, så du kan være sikker på at barnet ditt er trygt.

SOMMARLÅNKE LED bordlampe, gul mini/batteridrevet …

SOMMARLÅNKE LED bordlampe, gul mini/batteridrevet utendørs, 13 cm – IKEA

SOMMARLÅNKE LED bordlampe, gul mini/batteridrevet utendørs, 13 cm En dekorativ moderne LED-bordlampe med en uvanlig form som hjelper deg med å skape en koselig stemning for utendørsmiddagen. Kombiner gjerne med andre matchende lamper og lyslenker i serien. Gir et behagelig, dekorativt lys.

Keywords: batteridrevet lampe ikea