Askersund ikea

ASKERSUND Dør, lyst askemønster, 60×80 cm – IKEA

ASKERSUND Dør, lyst askemønster ask, 60×80 cm – IKEA

ASKERSUND fronter kombinerer et vakkert utseende med praktisk funksjon. Melaminoverflata er enkel å rengjøre og motstandsdyktig mot fuktighet, riper og støt …

ASKERSUND Dør, lyst askemønster ask, 60×80 cm. En blanding av funksjon og følelse. Overflaten i melamin er enkel å rengjøre og motstår fukt, riper og dunk, samtidig som tremønsteret både ser og føles naturlig og levende.

Et kjøkken med uendelige muligheter – askersund – IKEA

Et kjøkken med uendelige muligheter – IKEA

METOD/ASKERSUND kjøkken har et ryddig og elegant uttrykk, der alle funksjonene er gjemt bak fronter i mørkebrunt askemønster. Les mer på IKEA.no eller besøk oss på varehuset.

Guide til ASKERSUND kjøkken i lyst askemønster – IKEA

ASKERSUND kjøkken i lyst tremønster – IKEA

Lag et friskt og moderne kjøkken med en kombinasjon av lyse askemønstrede fronter og moderne hvitevarer. Få mer inspirasjon og flere ideer på IKEA.no.

ASKERSUND Skuffefront, lyst askemønster, 40×20 cm – IKEA

ASKERSUND Skuffefront, lyst askemønster ask, 40×20 cm – IKEA

ASKERSUND Skuffefront, lyst askemønster ask, 40×20 cm. En blanding av funksjon og følelse. Overflaten i melamin er enkel å rengjøre og motstår fukt, riper og dunk, samtidig som tremønsteret både ser og føles naturlig og levende.

ASKERSUND Skuffefront, lyst askemønster, 60×20 cm – IKEA

ASKERSUND Skuffefront, lyst askemønster ask, 60×20 cm – IKEA

ASKERSUND Skuffefront, lyst askemønster ask, 60×20 cm. En blanding av funksjon og følelse. Overflaten i melamin er enkel å rengjøre og motstår fukt, riper og dunk, samtidig som tremønsteret både ser og føles naturlig og levende.

ASKERSUND Dør, lyst askemønster ask, 60×60 cm – IKEA

ASKERSUND Dør, lyst askemønster ask, 60×60 cm. En blanding av funksjon og følelse. Overflaten i melamin er enkel å rengjøre og motstår fukt, riper og dunk, samtidig som tremønsteret både ser og føles naturlig og levende.

ASKERSUND Dør, lyst askemønster ask, 60×120 cm – IKEA

ASKERSUND Dør, lyst askemønster ask, 60×120 cm. En blanding av funksjon og følelse. Overflaten i melamin er enkel å rengjøre og motstår fukt, riper og dunk, samtidig som tremønsteret både ser og føles naturlig og levende.

ASKERSUND Skuffefront, lyst askemønster, 80×40 cm – IKEA

ASKERSUND Skuffefront, lyst askemønster ask, 80×40 cm – IKEA

ASKERSUND Skuffefront, lyst askemønster ask, 80×40 cm. En blanding av funksjon og følelse. Overflaten i melamin er enkel å rengjøre og motstår fukt, riper og dunk, samtidig som tremønsteret både ser og føles naturlig og levende.

ASKERSUND Dør, lyst askemønster ask, 40×80 cm – IKEA

ASKERSUND Dør, lyst askemønster ask, 40×80 cm. En blanding av funksjon og følelse. Overflaten i melamin er enkel å rengjøre og motstår fukt, riper og dunk, samtidig som tremønsteret både ser og føles naturlig og levende.

Keywords: askersund ikea, ikea askersund